Restaurant de Potkachel
Restaurant

Ons restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner van 12:00 tot 20:30 uur.

In het gezellige restaurant, waar 40 tot 60 mensen van de gastvrijheid kunnen genieten, kunt u zelf menu's samenstellen of à la carte dineren. Onze chef-kok en zijn team bereiden met liefde hun eigen creaties. Hiervoor gebruiken zij uitsluitend de beste ingrediënten.

Onze wijnkaart staat garant voor goede wijn/gerecht combinaties. De eigenaren, Joke Chaudron en Gerrit Heemskerk, heten u persoonlijk welkom en zorgen er voor dat u een aangename avond zult hebben. Het restaurant is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Onze specialiteit: menu "Degustation" eventueel met bijpassende (bob) wijnarrangement. Een 8 gangen diner met aangepaste porties die wij voor u samenstellen uit onze kaart. Een drie uur durende belevenis!

In onze lounge kunt u de menukaart bestuderen onder het genot van een aperitiefje, of nagenieten van uw maaltijd met één van onze vele digestieven. Maar U bent ook van harte welkom om uw sigaret of sigaar op te steken in onze separate "Sir Winston Churchill Library" rokerslounge.


Rijksweg 65, 6325 AB Berg en Terblijt, Nederland
(0) 43-6040525
Naar desktopsite gaan
Virtual Partners
sc